×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 944 niet laden

Plus on se rapproche du véritable Kung-fu, moins on gaspille l’expression de son moi. (Bruce Lee)

FAQ

Movement and Stillness Movement and Stillness

Kung fu ou Wushu ? - Is er een leeftijdslimiet ? - Inschrijving en betalingen ?

Dessin corsiman

Kung fu of Wushu ?

De term Wushu is in de Chinese taal een verzamelnaam voor de gevechtskunsten in het algemeen. De term Kung Fu (of Gong fu in het Mandarijns) verwijst naar het begrip ‘beheersing verworven door de arbeid’.  Deze term is dus niet enkel gelinkt aan de gevechtskunsten (een kok kan een goede ‘kung fu’ hebben!)


Ik heb voorheen nog nooit Kung Fu beoefend of andere gevechtskunsten, is dit een probleem ?

Nee, helemaal niet.  Wij aanvaarden elk jaar een groot aantal beginnelingen, waarvan de vooruitgang spectaculair is.  De meesten onder hen hebben geen enkele achtergrond in de gevechtskunsten. "Vrees niet om langzaam te zijn, vrees alleen om te stoppen."

Is er een leeftijdslimiet ?

Er is zeker een lagere leeftijdslimiet verbonden aan de leeftijd waarop een kind kan aanleren om zijn bewegingen te coördineren.  Onze school aanvaardt de kleinsten vanaf de leeftijd van 5 jaar.  Langs de andere kant, men heeft ‘de leeftijd van zijn slagaders’, en het objectief van Kung fu is om de gezondheid te bevorderen, de bloedsomloop hierbij inbegrepen.  Wij hebben dus geen leeftijdslimiet voor de oudsten.  Indien u reeds een gevorderde leeftijd bezit, is het toch aangeraden om vooraf uw arts te raadplegen om beter uw eigen grenzen te kennen en te respecteren.  “Anderen kennen is intelligentie; jezelf kennen is werkelijke wijsheid”.

Kortom, u bent welkom vanaf 5 jaar tot 135 jaar.

 


Dessin linksman

Inschrijving en betalingen

Proefles ?

U bent welkom om deel te nemen aan een les.  Gelieve ons uurrooster te raadplegen opdat u de les kan volgen die u interesseert.  Wij raden de nieuwkomers aan om direct aan een les deel te nemen (met een wit sportbroek en een wit t-shirt) om een exact idee te kunnen vormen.  Aarzel niet om al uw vragen te stellen tijdens of na afloop van de les. 

 

 

Hoe zich inschrijven ?

Als de proefles u is bevallen
, kan u een inschrijvingsformulier vragen aan de aanwezige instructeur en ingevuld teruggeven.  Wanneer deze formaliteit vervuld is, nodigen wij u uit u in te schrijven op onze site, alsook u te voorzien van de nodige materialen (uniform, wapens, schoenen, …).

Dessin taichimanIs het mogelijk om gespreid te betalen ?

Ja.  Wij aanvaarden jaarlijkse betalingen, betalingen per semester, per trimester en per maand.  Voor de kinderen is er een voordelig tarief.


Staat er op de inschrijvingen voor de lessen een termijn ?

Neen.  Inschrijven is op elk moment van het jaar mogelijk.  Wij passen het tarief aan.

More in this category: Proefles »

Leave a comment

back to top

Social